JON + BOESKOV

Jeg skynder mig ned til byen for at hente bogen.

Glæder mig vildt til at se, hvad Lars har fået lavet og til at røre. Jeg har alle mulige forestillinger om høje juleopsatser med pynt fra Japan og kogler fløjet ind fra USA. Jeg  har sat mig for at prøve at lave det med de danske materialer i stedet for. Så jeg er virkelig spændt lige nu.

Den søde dame i butikken tager bogen op fra en kasse. Jeg lukker øjnene i for rigtigt at kunne mærke (før jeg ser) bogen. Tyk, aflang  og helt fantastisk blød.

Foto susanne buhl jopn boeskov-0809

Så kigger jeg…..Mine øjne lander på noget mørkt og en anelse dystert.  Jeg må have brillerne af og næsen helt ned i coveret for at sikre mig, at han ikke har drysset sne på. Og så en lille hvid detalje diskret i hjørnet. Fuldstændig som jeg forestiller mig Lars, diskret og med plads til skønheden.

Foto susanne buhl jon boeskov-1070

Jeg begynder at bladre. Det er stilrent, klassisk og enkelt.  Igen finder jeg en helside, med et lille ansigt af Lars i venstre hjørne. Fuldstændigt som, han er, når jeg møder ham. Han lader sine kreative og smukke kreationer stå frem, mens han selv træder lidt i baggrunden.

Hurtigt bladrer jeg mig igennem bagfra, men falder hurtigt over noget interessant på side 82 …. ”Den må jeg altså lave, den er bare så sød”.  Og som jeg læser mig igennem bogen og alle dens spændende projekter, opdager jeg, at Lars har taget mig med på tur igennem vores skønne skov. Han har samlet det op han fandt på sin vej, og han hjælper mig med at sammensætte det hele på en enkel og smuk måde.

Foto susanne buhl launbjerg brødrene-0798

Jeg tænker, at denne bog vil være en god inspiration til en skøn dag i skoven og en flot pyntet jul hjemme i stuerne.

Foto susanne buhl jopn boeskov-1055

Tak Lars, fordi du vil dele dine ideer med os… Susanne

Se mere på Lars jon