Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Susanne Buhl
Average rating:  
 16 reviews
by Louise Würtz on Susanne Buhl
Bryllup

Fantastisk fotograf, med sans for detaljerne og det naturlige. Vi var i meget kyndige hænder hele dagen, og så er Susanne et virkelig behageligt menneske at have med til sin fest.
TAK fordi du var med til at forevige vores store dag, men nogle uforglemmelige flotte billeder.

by Karina Sørensen on Susanne Buhl
Guldbryllupsbilleder

Jeg kan meget varmt anbefale Susanne Buhl som fotograf. Hun er dygtig til at spore sig ind på hvad man ønsker sig og dette gør hun meget professionelt, imødekommende og på en sjov måde.

Vi er meget tilfredse med det færdige resultat.

by Bente on Susanne Buhl
Skøn fotograf

Så sød og naturlig fotograf. HUn lever sig med det samme ind i menneskene og situationen - kan varmt anbefale.

by Maria on Susanne Buhl
Familiefotografering

Vi brugte Susanne, da vi skulle have taget et stort familiefoto af hele familien - fire generationer. Vi var 18 personer i alderen 1 - 81 år.

Op til fotograferingen, havde vi en god dialog med Susanne bl.a. om lokation og type af billeder. Og på selve dagen hyggede alle under fotograferingen, og Susanne formåede at få varme og smil frem i alle i familien.

Vi er rigtig godt tilfredes med resultatet og kan varmt anbefale Susanne 🙂

by Anette og Allan on Susanne Buhl

DET ER ET SUPER FLOT ARBEJDE DU HAR YDET OS - VI ER TAKNEMMELIGE OG GLADE og vil være dine ambassadører fremover.TAK.Hilsen Allan og Anette

by Janne on Susanne Buhl
Skøn fotograf

Vi brugte Susanne til vores tvillingers barnedåb, vi var meget tilfreds med Susannes måde at håndtere de mindre børn der var med som gæster de havde en fest med at få taget billeder, selv de voksne fik et smil på læberne, billederne blev rigtig gode og det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Susanne.

by Bianca on Susanne Buhl
Super billeder og super fotograf

Jeg har brugt Susanne mange gange til portrætter af mine døtre og hele familien, og jeg har altid været super tilfreds med resultatet. Susanne forstår at skabe en god stemning, hvor alle føler sig trygge og godt behandlet. Kan på det varmeste anbefale Susanne - kvaliteten af billederne er i orden, og så er det dejligt med en fotograf, der hele tiden har et smil på læben. Kan på det varmeste anbefale Susanne.

by Kaja Stanley Jørgensen on Susanne Buhl
Bryllip

Vi blev gift d. 6. september i år, en helt fantastisk dag, som nu er foreviget på smukkeste vis af Susannes kyndige hænder. Både forløbet op til billedtagning med et møde hvor vi blev enige om planen og gjorde os meget trygge ved Susanne. Hendes erfaring skinner fuldstændig igennem, vi troede vi havde helt styr på det, men det viste sig Susanne kunne hjælpe med en masse detaljer vi slet ikke havde overvejet. Hun lægger meget vægt på at man som brudepar ikke skal tænke på noget på selve dagen, og hun styrede hele dagen til brylluppet, receptionen og efterfølgende fotoshot med hård og kyndig hånd således vi fik alt hvad vi ønskede os. Hun beroligede bruden inden hun skulle ind i kirken, og hjalp med at sætte blomsten på Onkel som skulle føre op af kirkegulvet. På baggrund af hendes gode råd havde vi taget slik med på fotoshot så mit blodsukker kom op, og dermed kunne klare at få taget billeder. De blev fantastiske, og er blevet så naturlige og slet ikke opstillede, på trods af at de var. Man kan mærke hun brænder for det hun laver og hele tiden får nye ideer i øjeblikket, en ren kunstner. Kan kan anbefale foto for evigt.

by Nadezda Alejandra Josefina Christensen on Susanne Buhl
Bryllup

Min mand og jeg blev gift i sommeren 2014, hvor vi var så heldige at have Susanne med som fotograf. Efter at have ledt i noget tid fandt vi hendes hjemmeside og satte straks et møde op. Hvad der var mest iøjefaldende fra første øjeblik var ikke blot hvor varm og smilende Susanne var, men også hvor strukturet hun gik til tingene. Det var noget vi fandt en særlig tryghed ved, og noget som vi virkelig mærkede på selve dagen! Ligeledes havde Susanne op til brylluppet lært min mand og jeg lidt bedre at kende, hvilket var utroligt betryggende på en dag som denne, som er så speciel. Susanne har i øvrigt ikke kun gjort sig bemærket hos os, men også vores gæster, som efterfølgende flere gange har udtrykt, hvor behageligt det var, at man slet ikke bemærkede fotografen. Vi har derfor fået nogle fantastiske billeder med "ægte" momenter, og hvad der har været behov for at få redigeret har Susanne klaret med det samme. Top service, og lidt mere end det! 🙂

by Sabrina on Susanne Buhl
søskende billede

Mine søskende og jeg ville ha taget et fælles billede til vores fars 50år Fødselsdag, og vi var lidt ude i sidste øjeblik og kigge efter fotograf til at taget et billede. Så fandt vi susanne, og hun var så sød og medgørlig og klar til at hjælpe os med så kort varsel. Er rigtig glad for at det var susanne vi fik fat på, for fik de mest fantastiske billeder ud af det. Hun forstår virkelig og få ens personligheder frem på billeder. Og et ekstra plus til hendes skønne humør.:-)

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»