Du vil elske Freja Kirk og hendes tekster

Foto- susanne buh Freja Kirk-5885  Foto- susanne buh Freja Kirk-5879 Foto- susanne buh Freja Kirk-5881

Jeg kommer ind i et lille, men meget hyggeligt rum, hvor en skøn bas springer lige i hjertet. Jeg får øje på bandet, som øver og tjekker lyd inden den store aften, hvor de skal spille i VEGA til en udsolgt koncert. Efter øvningen går vi til omklædningen hvor jeg får hilst på Freja Kirk og får aftalt nærmere omkring billeder m.m. til aften. Foto- susanne buh Johann Kolstrup-5872 Først skal jeg møde Johann Kolstrup som skal varme op for Freja. Jeg nyder hans humor og guitar spil, inden jeg skal gøre klar til at fotografere aftenens store navn. Se mere til Johann Kolstrup her

Foto- susanne buh Freja Kirk-5950

Så møder jeg Freja igen ude bagved, hvor hun fortæller lidt om sig selv og sin meget store passion til musikken, som hun lever for at lave og har gjort i mange år. Der er stor jubel blandt publikum, da aftenens stjerner træder ind på scenen. Freja synger, med en så fantastisk stemme, der rører mig dybt og får mig ind i hendes verden med nogle fede tekster. Se hvor hun spiller henne næste gang her Freja Kirk

Lyt også til hendes nye sang RIDE

Foto- susanne buh Freja Kirk-6037

Ja jeg vil sige, at jeg ikke tror, der går ikke lang tid, før hun bliver ”opdaget” af så mange, at hun bliver svær at komme i nærheden af – så hvis jeg var dig, ville jeg skynde mig at se, hvor hun og hendes fantastisk band med; Pianist Torkild Vindelev, Trommeslager Frederik Qvitzau og guitarist Casper Rørvig

 

Foto- susanne buh Freja Kirk-0420  

Trommeslager Frederik Qvitzau

Foto- susanne buh Freja Kirk-5906

Pianist Torkild Vindelev

Foto- susanne buh Freja Kirk-6263

Guitarist Casper Rørvig

Kig med her på lidt fra aften – dårlig optagelse af lyden, så tag ind og se dem LIVE…..

Musik video nr 1.

Musik video nr 2

Musik Video nr 3.

Musik Video nr. 4

Musik video nr. 5.

Og til sidst sluttes der af med Guitar spil og smuk snag – luk øjerne og lyt

[new_royalslider id=”22″]